Шесткратният шампион в НБА Майкъл Джордан, футболистите Лионел Меси и

...
Шесткратният шампион в НБА Майкъл Джордан, футболистите Лионел Меси и
Коментари Харесай

Надал, Меси и Роналдо скърбят за Брайънт

Шесткратният първенец в НБА Майкъл Джордан, футболистите Лионел Меси и Кристиано Роналдо, тенисистът Рафаел Надал и доста други известни спортисти изрекоха съболезнованията си по отношение на един от най-великите баскетболисти Коби Брайънт.

Хеликоптер с 41-годишния Брайънт и 13-годишната му щерка Джана нощес катастрофира в хълмовете край градчето Калабасас, щата Калифорния.

“Думите не могат да опишат болката, която усещам. Обичах Коби, той ми беше като по-малък брат. Често разговаряхме, доста ще скърбя за тези диалози. Той беше мощен противник и един от най-великите играчи ”, съобщи Джордан пред АР.

“Събудих се, научавайки ужасната вест за трагичната крах на един от най-великите спортисти в света. Загинаха Коби Брайънт, щерка му Джана и други пасажери. Моите съболезнования. Аз съм в потрес ”, написа Надал в Туитър.

“Коби беше същинска легенда и източник на ентусиазъм за мнозина. Изказвам моите съболезнования към неговото семейство и другари, както и към всички, починали в тази злополука ”, написа Роналдо в Инстаграм, публикувайки фотография на Брайънт.

“Напусна ни един същински талант ”, съобщи Лео Меси. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР