Шестима трудно- и напълно неподвижни герои успяха да се качат

...
Шестима трудно- и напълно неподвижни герои успяха да се качат
Коментари Харесай

Шапки долу! Доброволци носят на ръце болни и неподвижни хора до Рилските езера

Шестима трудно- и изцяло неподвижни герои съумяха да се качат до Рилските езера и да видят с очите си естествения феномен.
Когато тялото не може, само че душата желае, на помощ идват положителните хора. Над 60 доброволци се включват в благородната задача младежите да усетят щастието на планинарите, които съумяват да зърнат онлайн езерата, предава България Днес.
„ Имаше тръпка, страст, под опасността от дъжд от гръмотевици, преминахме през няколко сезона в един ден, само че напълно пощадени от естествените феномени. Неописуемо е прекарването, само че запечатаното в една усмивка, споделя всичко това, за което думите не стигат. Благодарим на подалия обилно ръка екип на хижа „ Рилски езера “, необикновено сърцатите доброволци от Планинска избавителна работа – отряд Дупница, и поддръжката на Национален парк „ Рила “, споделят от фондация „ Ела и Ти “, която към този момент 6 години оказва помощ на трудноподвижни и изцяло неподвижни хора да посещават българските планини, пещери, езера и язовири.

Доброволците придвижват трудноподвижните планинари на ръце и с три специфични колички носилки. Нито стръмните хълмове, нито неравните пътеки стопират запалянковците да доближат до крайната си цел.
„ Имах щастието да бъда един от участниците! Благодаря на всеки един от доброволците, които направиха това допустимо, като отдадоха част от времето и силите си за нас. Всичко беше проведено, безвредно и най-после си тръгнахме единствено с усмивки. Благодаря ви за подаръка, Хора “, споделя щастливата Александра Иванова.
При едно от последните провокации доброволци съумяват да качат хора през март на снежния Черни връх, когато тестванията и страстите са също по този начин мощни.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР