Шестима души бяха застреляни в Калифорния. Сред жертвите са 17-годишна

...
Шестима души бяха застреляни в Калифорния. Сред жертвите са 17-годишна
Коментари Харесай

Уреждане на сметки между банди: Стрелба в Калифорния завърши с 6-ма убити, сред тях е и бебе

Шестима души бяха убити в Калифорния. Сред жертвите са 17-годишна майка и шестмесечното й бебе, които били убити с патрон в главата, предадоха Ройтерс и Франс прес, като се позоваха на локалните управляващи.
Шерифът на окръг Тулери, в централната част на югозападния американски щат, Майк Будро свърза " ужасяващото всеобщо ликвидиране " с споразумяване на сметки сред незаконни банди, занимаващи се по-конкретно с наркотрафик. Той обърна внимание, че негови помощници са претърсили същата къща за опиати едвам предходната седмица.
" Ние считаме, че това е изпращане на обръщение. Че (убитото) семейство е било взето взето под прицел ", сподели шериф Будро.
Двама обвинени остават на независимост.
Полицията се отзовала на сигнал, откакто през вчерашния ден сутринта били чути доста изстрели. Убийството било осъществено в аграрни регион по средата на пътя сред Лос Анджелис и Сан Франциско.
Огнестрелни оръжия са предизвикали гибелта на към 49 хиляди души в Съединените щати през 2021 година - приблизително по над 130 души дневно. Повече от половината от тези хора са протегнали ръка сами на живота си, отбелязва Агенция Франс Прес.
Притежаваните от американци огнестрелни оръжия са повече, в сравнение с е популацията на страната. Един на всеки трима пълнолетни поданици на Съединени американски щати има най-малко едно оръжие, а съвсем всеки втори живее в домакинство с оръжие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР