Шест месеца след смъртта на Шиниъд О`Конър стана известна причината

...
Шест месеца след смъртта на Шиниъд О`Конър стана известна причината
Коментари Харесай

Разбито сърце е причината за смъртта на Шиниъд О'Конър

Шест месеца след гибелта на Шиниъд О`Конър стана известна повода за гибелта на ирландската певица. Неин другар сподели, че тя е умряла заради „ разрушено сърце “.

Шиниъд умря предишния юли на 56 години. Представител на лондонския съд удостовери пред TMZ, че гибелта на звездата се дължи на естествена гибел. Той добави, че следствието за гибелта на певицата е завършило. Потвърждението идва малко откакто приятелят и продуцент на певицата Дейвид Холмс сподели, че тя е " умряла от разрушено сърце " поради трагичната гибел на 17-годишния й наследник Шейн.

„ Въпреки че Шиниъд беше необикновено издръжлива, аз изцяло имам вяра, че хората могат да умрат от разрушено сърце “, сподели Холмс.

О`Конър умря тъкмо една година откакто 17-годишният й наследник се самоуби. Малко след гибелта му тя бе призната в болничното заведение. Тя упрекна себе си за самоубийството му: „ Никой не е отговорен за гибелта му с изключение на мен “.

Малко преди гибелта си О`Конър разгласява фотография със сина си в мрежата X и написа: " Той беше любовта на живота ми, светлината на душата ми. Бяхме две елементи от едно. Той беше единственият човек, който ме обичаше абсолютно ".

През цялата си кариера Шиниъд водеше борби с психологичното здраве, в това число с биполярно разстройство и с депресията в продължение на доста години. Като дете О`Конър е била жертва на полово и прочувствено принуждение от страна на майка си. Певицата е оживяла от три деца: Джейк, Ройсин и Йешуа.

Въпреки прекарванията си, малко преди гибелта си Шиниъд, съгласно нейни другари, е оставила усещане, че е удовлетворена от живота си и прави проекти за бъдещето. Певицата разкри в обществените медии, че неотдавна се е преместила в " сладостен нов апартамент " в Западен Лондон и възнамерява да " написа нова музика " - тя даже загатна за иден албум и международно турне.

По време на кариерата си О`Конър е издала 10 студийни албума. Тя стана известна през 1990 година с кавъра си на Nothing Compares 2 U на Prince. На музикалните награди Billboard през 1990 година песента беше оповестена за сингъл номер едно в света. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР