Шест куршума са били изстреляни срещу Коста Николов – Миджурина.

...
Шест куршума са били изстреляни срещу Коста Николов – Миджурина.
Коментари Харесай

Бизнесменът Коста Николов-Миджурина бил екзекутиран с 6 куршума

Шест патрона са били изстреляни против Коста Николов – Миджурина. Т ова е открито в предварителното следствие от досъдебната фаза по случая с убийството на новозагорския предприемач в Слънчев бряг . Смъртта му настъпила незабавно.

Задържаният за убийството Михаил Станчев е стрелял със служебния си „ Макаров “ и по 22-годишната Симона Тодорова най-малко два пъти. След закононарушението т ой е отишъл до каса та, в която съхранявал боеприпасите си, взел още патрони и втори пълнител. Едва тогава отпътувал към Лесово, където по-късно е арестуван.



„ Не пътувах към границата, с цел да напусна страната. Знаех, че няма да мога да мина. На път за Лесово разговарях с брат си по телефона. Минах през Ямбол. Не желаех там или в Бургас да се предавам в полицията. Не знаех какво иска ми се случ и. Исках да се предам на границата, опасявах се. Там е несъмнено, знаех, че нищо няма да ми се случи “, сподели пред състав на Окръжен съд – Бургас Михаил Станчев .
 Михаил Станчев
Въпреки постоянната си претовареност и непрекъснат адрес, който има в Бургас, съдът дефинира той да остане под непрекъснат арест.

Каза ми, че той е стрелял. Най-вероятно поради ревнивост . Не може да си спомни, за какво е стрелял и по момичето. Не е подготвил авансово стрелбата. Отишъл е инцидентно на мястото на закононарушението. Първоначално е стрелял против Коста Николов. След това се е появило и момичето. Сподели ми, че е пил нещо. Какво тъкмо не знам . Знам единствено, че не използва алкохол или опиати “, сподели преди съвещанието бранителят на Станчев, юрист Красимир Кацарски.-->

Според него, ямболията е работил в положение на афект.

37-годишният Михаил е с повдигнато обвиняване за ликвидиране и опит за ликвидиране, н едовършено поради независещи от причинителя условия, стана ясно от пледоарията на държавния обвинител. Ако бъде приет за отговорен той може да получи от 15 до 20 години затвор или пожизнен без право на подмяна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР