Шест хиляди лева хонорар е подписала шефката на БСП и

...
Шест хиляди лева хонорар е подписала шефката на БСП и
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Корнелия Нинова плаща 6 бона на Миро

Шест хиляди лв. хонорар е подписала шефката на Българска социалистическа партия и мандатодържач за сформиране на нов кабинет в границите на този състав на кабинета Корнелия Нинова за присъединяване на артиста Миро на събора под връх Бузлуджа тази събота, научи Lupa.bg.

Изпълнителят на " Август е септември " е специфичен посетител на бесепарската колекция, която ще качи към 10 000 на Историческата поляна. По наша информация звездата на българската поп музика се е уговорила с уредниците от " Позитано " 20 да пее цели 45 минути. А персонална среща с Нинова щял да има незабавно след гастрола си под жаркото слънце на Балкана.



Миналата година формален събор нямаше, а управлението отиде без антураж на Чинията. След това и опозиционерите в Българска социалистическа партия се насочиха към върха. Сега предвиждат разгром на обичайното мероприятие с близо 50% по-ниска посещаемост с проведените автобуси и микробуси.

През 2020 година пък поради коронавирус ограниченията " Бузлуджа " бе проведена на жълтите павета в София като митинг.

В пиковите за събора на левицата години край паметника е имало даже 50 000 души, само че за тази са планувани и по-ниски разноски, и по-малко хора.

Според информация на осведомени със счетоводството на партията Нинова е била подготвена да бръкне в така и така изпразнената каса на " Позитано " до 150 хиляди лв..

По стратегия с изключение на Миро, там ще пеят Виво Монтана, участникът в Music idol Владо Димов, както и Цветан Бонев и Лилия Андонова.

Честванията ще стартират още от 29 юли (петък) в Стара Загора, където от 15:00 ч. в заседателната зала на Хотел „ Верея” ще се организира конференция и флашмоб на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия. От 18:00 ч. на Паметника на свободата на връх „ Шипка “ ще се организира обред за поднасяне на венци и цветя в чест на боевете при Шипка по време на Руско-турската война (1877-1878) и на 144-ата годишнина от Освобождението на България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР