Шест дни останаха до началото на новия сезон в еfbet

...
Шест дни останаха до началото на новия сезон в еfbet
Коментари Харесай

Стоилов с ясна идея за титулярен състав срещу ФК ЦСКА 1948

Шест дни останаха до началото на новия сезон в еfbet Лига. Левски ще гостува в първия кръг на ФК ЦСКА 1948 в Бистрица. Двубоят е в събота от 21:00 часа.

На " сините " им следва още една контрола преди въпросния мач. Столичани ще показват на следващия ден отбора си против Етър, а срещата на стадион " Георги Аспарухов " е от 19:00 часа. Преди откриващия формален дуел за сезона Станимир Стоилов има няколко алтернативи по състава си, написа " Тема спорт ". Под рамката ще застане капитанът Николай Михайлов, в карето пред стража идват и някои от въпросителните. Не е изключено против " алените " да започва Патрик-Габриел Галчев за сметка на Анте Блажевич. Хърватинът страдаше от травма в глезена, само че ще бъде подготвен за мача.

В сърцето на защитата ще си партнират Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба, а Келиан ван дер Каап ще е на пейката. Отляво за момента без конкуренция е Вендерсон Цунами. Мъри имаше забележки към отбраната, само че надали ще прибегне до скица 3-5-2 за първата среща, откакто в контролите отборът му игра в по-често употребяваната 4-2-3-1.

В халфовата линия ще бъдат Филип Кръстев и Георги Миланов, само че не е изключено и Андриан Краев да заеме мястото на 30-годишния футболист. Все отново опитният полузащитник може да бъде употребен и в ролята на плеймейкър за сметка на Илиян Стефанов. По крилата Станимир Стоилов ще заложи на бразилската експанзия в лицето на Уелтън и Роналдо, а на върха на офанзивата ще започва Билал Бари.
 Мишо Вълчев: Левски към този момент има по-голяма дълбочина в състава
Мишо Вълчев: Левски към този момент има по-голяма дълбочина в състава

" Футболистът би трябвало да умее да търпи рецензията "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР