Шер се е разделила с музикалния продуцент и рапър Александър

...
Шер се е разделила с музикалния продуцент и рапър Александър
Коментари Харесай

Шер се раздели с поредното си младо гадже

Шер се е разделила с музикалния продуцент и рапър Александър Едуардс, който е с съвсем 40 години по-млад от нея. Двойката се е разделила преди няколко седмици, само че за това се разбра едвам в този момент, заяви TMZ.


Не е известно каква е повода за раздялата и кой я е инициирал. Съобщава се, че 76-годишната Шер и 37-годишният Александър въпреки всичко не са били сгодени, макар че музикантът подари на певицата голям диамантен пръстен за Коледа. " Казаха ни, че двамата просто са решили да се забавляват с догатката, че това е годежен пръстен ", отбелязва изданието.

Шер към този момент може да добави Александър Едуардс към листата на някогашните гаджета на звездите, които са били по-млади от нея. Певицата се срещаше с Том Круз в зората на кариерата му: по това време той беше на 23 години, а тя - на 38. Сред другите някогашни любовници са китаристът Ричи Самбора, който е с 13 години по-млад от Шер, и сценаристът и основател на комиксите на Marvel Рон Цимерман, който е с 12 години по-млад от Шер (той умря на 65-годишна възраст този август).

Припомняме, че Шер и Александър Едуардс, който преди този момент се срещаше с Амбър Роуз, за първи път започнаха да приказват за своя романс през ноември предходната година, откакто бяха видяни на разходка в Западен Холивуд. Тогава те вечеряха дружно в ресторант " Крейг " и се държаха крепко за ръце пред погледа на папараците. Едуардс даже целуна ръката на Шер в колата.

По-късно Шер удостовери, че се среща с мъж, който е с 40 години по-млад от нея и съобщи, че " любовта не признава математиката ". " Влюбена съм, само че не съм заслепена от любовта. Няма да се изяснявам, тъй като злобарите по този начин или другояче ще ме ненавиждат. Няма значение, - ние сме щастливи и не пречим на никого ", написа тя в обществените мрежи, отговаряйки на въпроси на почитатели за персоналния ѝ живот. Шер призна, че се е срещнала с Едуардс още по време на Седмицата на модата в Париж през септември 2022 година и към този момент е съумяла да го показа на фамилията си. Изпълнителката на „ Believe “ също по този начин призна, че новият ѝ другар се отнася с нея " като с кралица ".

Струва си да се означи, че на 76 години Шер е във върхова форма и продължава да е дейна. Така да вземем за пример неотдавна певицата излезе на подиума на ревюто на „ Balmain “ в Париж, облечена в стеснен гащеризон./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР