Шенген все още е мираж в пустинята. Няма какво да

...
Шенген все още е мираж в пустинята. Няма какво да
Коментари Харесай

Татяна Дончева не вижда поводи за радост от въздушния Шенген

Шенген към момента е мираж в пустинята. Няма какво да си честитим . Това съобщи пред Българска национална телевизия Татяна Дончева, водачът на Движение 21, част от Левицата.

Според нея Шенген би трябвало да се схваща както е, а не както някой си показва виртуалната действителност. По думите й Политическа партия се държат като младежи пред компютъра, играейки са на виртуални войни и виртуална политика.

Дончева показва, че Австрия ни пробутва  и ни подмамва да подпишем документи, които ще ни вкарат със отговорности.

Тя подлага на критика позицията на държавното управление във връзка с Австрия и я дефинира като глупава . Според нея нашите политици би трябвало да вземат образец от Виктор Орбан за това по какъв начин се отстояват националните ползи. България би трябвало да се научи да играе както играчите на маса, а не да се държи като овца заблеяна. Като не ни пускат, не ни пускат, какво значи да обсъждаме единствено въздушен Шенген, добави тя.

Дончева направи коментар и за. По думите й Ахмед Доган се е опитал да пробута на Движение за права и свободи Делян Пеевски за ръководител . Той е опаковал Пеевски в първокласна опаковка, обяснявайки, че Джевдет Чакъров, който ще е другият съпредседател, ще дава отговор за структурите в 14-те региона, връзките с чужбина - Турция и за демократичната група в Екологичен потенциал.
 Денков и Габриел ни поздравяват за влизането във
Денков и Габриел ни поздравяват за влизането във " въздушния " Шенген

Те са уверени, че скоро ще бъде отстранен контрола и по сухопътните граници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР