Схемата на надпреварата от категория АТР 500 в Астана бе

...
Схемата на надпреварата от категория АТР 500 в Астана бе
Коментари Харесай

Мегасблъсъци в събота: Джокович - Медведев и Циципас - Рубльов

Схемата на конкуренцията от категория АТР 500 в Астана бе изпълнена със звездни участници, което през цялото време предвещаваше решителни борби, противопоставящи някои от най-хубавите играчи в света сега. Макар топ поставеният и международен №1 Карлос Алкарас да позволи изненадващо проваляне още на старта, то останалите изявени любимци за купата са към момента в шампионата и в съботния ден ни следва да станем очевидци на два извънредно вълнуващи полуфинални конфликта. 

В първия от тях един против различен на корта ще се изправят Стефанос Циципас и Андрей Рубльов, които до този миг имат изиграни общо 9 срещи между тях. Балансът е в интерес на гърка, който е излизал като победител в пет от въпросните дуели, само че през днешния ден съветският играч ще има опция да изравни резултата, а дали ще го стори, следва да разберем в мача, започващ в 13:00 часа българско време.

След края на този мач пък кортът в Астана ще бъде окупиран от Даниил Медведев и Новак Джокович, които до неотдавна бяха в непрекъснато гонене за лидерската позиция в ранглистата и допреди няколко месеца бе немислимо да се срещнат в друга фаза с изключение на финалната. Сега обаче двамата се намират надлежно на втора и седма позиция в класирането и през днешния ден ще излязат един против различен в спор за място в конфликта за купата в казахстанския град. Досега те се срещали общо 10 пъти, като сърбинът води с 6:4 в директните им дуели. Предстоящият конфликт посред им се чака да започва не преди 15:00 часа българско време, като вие ще имате опция да го наблюдавате онлайн на някой от нормалните линкове в Tennis.bg.

Програмата за събота в Астана:

Централен корт (начало 13:00 часа):

1. Стефанос Циципас - Андрей Рубльов

2. Новак Джокович - Даниил Медведев

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР