Схема за прехвърляне на подлежащи на мобилизация украински граждани през

...
Схема за прехвърляне на подлежащи на мобилизация украински граждани през
Коментари Харесай

Военнозадължени украинци са бягали от Украйна в Молдова срещу 4500 долара

Схема за прекачване на подлежащи на готовност украински жители през границата в Молдова е разкрита от полицията на Одеска област, услугата е коствала 4500 $, според известията на украинските телеграм канали.

Съобщава се, че " бизнесът " е проведен от 26-годишен гражданин на района, той е привлякъл и съучастници, измежду които и чужденец, а за претоварна база е употребен гараж. Там уредниците са събирали искащите да преминат границата и провеждали прелиминарен инструктаж.

След това единият от причинителите е транспортирал лицата, заобикаляйки формалните контролно-пропускателни пунктове на територията на Република Молдова.

На 15 септември ръководителят на групата и двама негови съучастници бяха арестувани при опит да прекарат четирима от своите " клиенти " през държавната граница.

Колко военнослужещи украинци са съумели да употребяват маршрута, не се оповестява.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР