Шефовете на консултантските гиганти McKinsey и BCG казаха на американските

...
Шефовете на консултантските гиганти McKinsey и BCG казаха на американските
Коментари Харесай

McKinsey и BCG предупреждават, че персоналът е заплашен от затвор, ако разкрие работа в Саудитска Арабия

Шефовете на консултантските колоси McKinsey и BCG споделиха на американските законодатели във вторник, че техните чиновници в Саудитска Арабия може да бъдат изправени пред затвор, в случай че компаниите предадат детайлности за работата си на суверенния фонд на страната без утвърждение от кралството.

Боб Стърнфелс от McKinsey и Рич Лесър от BCG бяха призовани да се явят пред Конгреса, дружно с основния изпълнителен шеф на по-малката консултантска компания Teneo и медиатора Майкъл Клайн, откакто четирите компании не извършиха призовка, изискваща информация за работата им за обществения капиталов фонд от 700 милиарда $.

Комисия на Сената проверява по какъв начин Саудитска Арабия употребява „ мека мощ “, като да вземем за пример спортни вложения, за въздействието му в Съединени американски щати и законодателите нападнаха консултантските групи за работата им в кралството на чуване във вторник.

„ Искаме да определим каква работа са свършили и правят тези компании, която разрешава на непознат суверен да употребява комерсиалните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР