Шефовете на Барселона са се свързали с тези на Манчестър

...
Шефовете на Барселона са се свързали с тези на Манчестър
Коментари Харесай

Барселона преговаря за световен шампион

Шефовете на " Барселона " са се свързали с тези на " Манчестър Сити " по отношение на опцията да вземат чартърен от лятото аржентинския нападател Хулиан Алварес, твърди каталунското издание " Спорт ".

Според източника каталунците считат да се възползват от обстоятелството, че старши треньорът на " жителите " Хосеп Гуардиола рядко пуска аржентинеца титуляр.

Самият футболист е наскърбен от ситуацията си в клуба и към този момент е уведомил управлението на британския отбор, че желае да бъде преотстъпен. " Интер " също се интересува от услугите на международния първенец с Аржентина.

Настоящият контракт на Алварес с " жителите " е до лятото на 2027 година Аржентинският нападател има 30 мача за " Манчестър Сити " през този сезон, като означи 10 гола и направи 8 асистенции. Цената на играча съгласно портала Transfermarkt е 50 милиона евро.

" Спорт " също по този начин прибавя, че " Манчестър Юнайтед " продължава да се интересува от полузащитника на " Барселона " Френки де Йонг. Според изданието британският клуб желае да реализира два гръмки прехвърлянето през лятото, като една от вариантите е привличането на нидерландеца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР