Шефът на SpaceX, Tesla и Twitter, Илон Мъск, отказа да

...
Шефът на SpaceX, Tesla и Twitter, Илон Мъск, отказа да
Коментари Харесай

Илон Мъск отказа да цензурира Медведев: Хората трябва да решават сами!

Шефът на SpaceX, Tesla и Twitter, Илон Мъск, отхвърли да изтрие обява на някогашния съветски президент Дмитрий Медведев след сигнал в обществената мрежа.

По-рано Медведев, който е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, написа, че никой няма потребност от съществуването на Украйна, по тази причина тя ще изчезне като страна.

Това накара организацията на хакерите деятели " Анонимните " да призове за изтриването на обявата. Според тях тя предизвиква омразата и всъщност може да се дефинира като държавна агитация.

" Всички вести са агитация до известна степен ", съобщи Мъск. Той се опълчи на апелите за цензура и добави, че " хората би трябвало да вземат решения сами ".

Това накара някои да дефинират Мъск като " потребен глупак " за съветския режим.


Предприемачът обаче не е пестял рецензиите си за съветските държавници. В края на предходната година Дмитрий Медведев разгласи, че през 2023 година в Съединени американски щати ще избухне революция, а Тексас ще е съюзи с Мексико.

" Това несъмнено са най-абсурдните прогнози, които в миналото съм чувал, като в същото време демонстрират удивителна липса на информираност за напредъка на изкуствения разсъдък и устойчивата сила ", разяснява тогава Мъск.

Милиардерът бе един от първите помогнали на Украйна със сателитния интернет Starlink, който разреши самостоятелна връзка на силите на Киев.

Мъск обаче е срещу ескалацията на спора и приканва да се подхожда деликатно и да се търси спокойно решение, поради действителната заплаха от Трета международна война, написа Дир.бг.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР