Шефът на социологическа агенция Барометър Николай Николов разкрива какво бъдеще

...
Шефът на социологическа агенция Барометър Николай Николов разкрива какво бъдеще
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Барометър с горещи данни и анализ за политическите екшъни след изборите

Шефът на социологическа организация " Барометър " Николай Николов разкрива какво бъдеще чака партиите и обединенията след изборите за 47-о Народно заседание на 14 ноември и балотажа на 21 ноември.

Както и какви са въшнополитическите вероятности на България след изцепката на жителя на президентството и претендент за втори мандат Румен Радев, че Крим е съветски и след невижданите офанзиви против Турция и гласуването на българските турци от копоя му Бойко Рашков.

Не ме учудва извънредно ниската изборна интензивност. От пролетта споделяме, че нещата са доста по-сложни от това, което излиза в Народното събрание като депутати. Бяхме единствените, които познахме ниската изборна интензивност. 43 % казахме, тя стана 40, уточни той.
свързани новини25984преди 11 часа105054на 19.11.2021
Движение за права и свободи очевидно не се заинтересуваха през днешния ден от това кой ще е президент. В Турция ще бъдат в този момент към 20 хиляди гласа, счита Николов.

Едва ли някой купува гласове за президентството, разяснява той акциите на Бойко Рашков против сякаш пазаруване на гласове.

Няма смисъл да се търсят купувачи в този момент на гласове, само че полицията продължава да обикаля селата, добави той.

По думите му през март ще има нови избори.

Ще се види какво Радев ще прави като външно-политическа ориентировка и чак тогава ще се разбере за какво е споделил това нещо за Крим, счита гостът в студиото на ПИК TV.

С Украйна нещата са доста дълбоки, има исторически драми, за какво му трябваше на Румен Радев да приказва това нещо, уточни той.
свързани новини98097на 19.11.2021

Гледайте онлайн по ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР