Шефът на Славия Венцеслав Стефанов го няма никакъв. Още доста

...
Шефът на Славия Венцеслав Стефанов го няма никакъв. Още доста
Коментари Харесай

Къде изчезна Венци Стефанов?

Шефът на Славия Венцеслав Стефанов го няма никакъв. Още много дни преди празниците мобилният му телефон беше изключен. Така е и до през днешния ден. С дребни изключения денем, когато апаратът е включен, само че никой насреща не подвига. Или казано по-точно – Венци подвига единствено на познати.

Това незабавно породи какви ли не клюки. Че Стефанов е липсващ, че е емигрирал от България. Едва ли не – изоставил е бизнеса си и Славия.

„ Пълни нелепости! Шефът е на отмора в чужбина. Каза ни, че ще отсъства по-дълго време, само че в средата на януари  някъде чакаме да се завърне ”, обявиха източници на БЛИЦ от най-стария столичен футболен клуб.
 Днес в един от спортните вестници се появи информация, че Венци Стефанов се е скрил на едно от райските кътчета на Земята – Малдивските острови. И че към този момент втора седмица бил там. Но и това не дава отговор на истината. Или по-точно - дава отговор, само че единствено на половина. 

 Достоверни информатори на нашата организация разкриха, че босът на Славия се намира в Тайланд. Или казано по-точно – на тузарския остров Пукет.

„ Венци върви в азиатската страна всяка година. Горе-долу по това време. Там е топло и прелестно. От години си наема една и съща баровска вила, намираща се на няколко метра от белите пухкави плажове на Пукет. Да, беше на Малдивите, само че единствено за два дни поради сватбата на Галин Иванов. Но след това се върна в Тайланд. Така че – не вярвайте на простотиите по негов адрес за изгубване, овакантяване, отдръпване и по този начин нататък ”, безапелационни са от обкръжението на Венцеслав Стефанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР