Шефът на Съдийската комисия към БФС - Петър Петров призна

...
Шефът на Съдийската комисия към БФС - Петър Петров призна
Коментари Харесай

Шефът на съдиите: Няма тенденциозност спрямо Левски, не деля реферите на синове, братя, кумове и сватове

Шефът на Съдийската комисия към БФС - Петър Петров призна пред сътрудниците от " Дарик Радио ", че неговите подчинени са позволили груби неточности по време на вчерашния дуел сред Верея и Левски.

 Ръководството на Левски подаде тъжба против съдийската бригада на Владимир Вълков
Левски подаде тъжба против " съдийското кръвопролитие " в Стара Загора

" Сините " желаят тежко наказване за Владимир Вълков и неговата бригада

Петров увери, че няма да робува на имена и роднински връзки, а ще накаже уместно бригадата на Владимир Вълков. Със сигурност най-вече ще си изпати страничният съдия - Румен Иванов. Припомняме, че абсурдът към него е още по-голям, защото е кум на един от шефовете в Лудогорец - Георги Караманджуков.

" Има тъжба от Левски. До три дни ще обявим решението си. Като началник на Съдийската комисия ще кажа, че бяха позволени груби неточности и надлежно ще има тежки наказания за реферите, които с дейностите си, не дадоха отговор на равнището на Първа лига. В другия мач през вчерашния ден Витоша - Лудогорец също се получиха неточности на помощник съдията ", разяснява Петров пред " Дарик ".

 Наско Сираков беснее от съдийските тесли против Левски
Наско Сираков: Е*ати съдиите, те убиват Левски!

Илиана Раева с къс роман за нервите на нейния брачен партньор, изхабени по време на мача Верея-Левски

" Аз не разделям съдиите на синове, братя, кумове и сватове. Имаме класация, от която предпочитам съдиите. Грешки се позволяват. Не мога да приема конспирациите за преднамереност. Няма по какъв начин на всеки мач да се назначават интернационалните съдии, тъй като въпреки всичко и Верея - Левски, и Витоша - Лудогорец не влизат в графата " дербита ", а и би трябвало да се дава опция за развиване на младите рефери. Освен това на интернационалните рефери се натрупаха и мачове в чужбина и е редно понякога да получават отмора във вътрешните мачове ", добави Петър Петров.

 Даниел Боримиров упрекна основния арбитър за загубата на Левски от Верея
Борето беснее: По-голямо кръвопролитие не бях виждал

" Това беше преднамерено съдийство "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР