Шефът на съдиите Йордан Сталев заяви, че най-вероятно ще продължи

...
Шефът на съдиите Йордан Сталев заяви, че най-вероятно ще продължи
Коментари Харесай

Шефът на съдиите: Думите на Стефанов са плод на емоция, иска ми се да назнача жена

Шефът на съдиите Йордан Сталев съобщи, че най-вероятно ще продължи с ексцентричните назначения и отсега нататък в Първа лига. Той разяснява думи на президента на Славия Венцеслав Стефанов и добави, че му желае един ден да даде наряд за мач от Първа лига на жена.

" Момчетата се оправят на предстоящото равнище. Ние това желаем. Надявам се това показване да продължим с тези ексцентрични назначения. Драгомир Драганов се оправи доста добре с мача (б.а. Левски - Лудогорец).

Владимир Вълков (б.а. съдията от мача Левски - ЦСКА) в никакъв случай не е губил доверието както на мен, по този начин и на комисията. Веднага след дербито, идната седмица свири U19, по-късно бе в " Б " група, в този момент е четвърти арбитър в " А " група.

Как се отнасят интернационалните съдии към тези назначения, не сме коментирали. Те би трябвало да го одобряват обикновено. Мисля, че този формат на шампионата е към този момент трета година. Съдиите са привикнали към този момент. Като напрежение за тях не е непознато. Те до момента са го завъртели 2 години този метод на игра.

Аз мисля, че с последните назначения демонстрирах, че няма да има разделения. Всеки ще свири съгласно формата си. Те би трябвало да са подготвени за всеки мач. Няма да има разделяне на съдии за първа и втора шестица.

Мисля, че това е може би е прочувствено изявление на Венци Стефанов след мача, който свири Станислав на Славия. Считам, че в случай че такова нещо е споделил, тъй като не съм чул, това може би е плод на страст. Станислав Тодоров ще свири на мачове, на които комисията реши.

Мисля, че нашето наличие на мен като ръководител и членовете на комисията, показахме и се радваме на плодовете от труда ни. Съдиите ги виждаме по този начин, както желаеме да бъдат. Предполагам и вие виждате смяната. По-мобилизирани са. Стараят са да са по-точни и правилни към двата тима.

Иска ми се и жена да назнача. Но в ранглистата на А група няма жена-рефер към този момент ", съобщи шефът на съдиите пред сътрудниците от " Дарик ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР