Шефът на руската наемническа армия Вагнер Евгений Пригожин сред жертвите

...
Шефът на руската наемническа армия Вагнер Евгений Пригожин сред жертвите
Коментари Харесай

Извънредно! Пригожин загина в самолетна катастрофа?

Шефът на съветската наемническа войска " Вагнер " Евгений Пригожин измежду жертвите на самолетната злополука, оповестява Агенция Франс Прес, като се базира на съветски организации.

В листата на пасажерите попада името Евгений Пригожин. Федералната организация за въздушен превоз на Русия проверява самолетната злополука.
-->
Агенция Франс Прес не показва нито самолетната компания, с която е летял Пригожин, нито дестинацията.

ТАСС заяви, че частен аероплан „ Embraer “ се е разрушил в Тверска област. Всички лица на борда му са починали, декларират от пресслужбата на Министерството на изключителните обстановки на Русия.

„ Самолетът „ Embraer “ е летят от летище " Шереметиево " в Москва за Санкт Петербург. На борда му е имало трима водачи и седем пасажери. Всички са починали “, съобщи представител на министерството.

По предварителна информация, случаят се е случил покрай Куженкино, съобщи БНР.

От Службата за незабавна помощ оповестиха, че са открити телата на четирима души. При удара си в земята самолетът е изгорен. Той е бил в полет по-малко от половин час.

От " Росавиация " започнаха следствие на случая. Сред пасажерите на борда е бил и ръководителят на паравоенната формация „ Вагнер “ Евгений Пригожин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР