Шефът на Ред Бул във Формула 1 Кристиан Хорнър е

...
Шефът на Ред Бул във Формула 1 Кристиан Хорнър е
Коментари Харесай

В Ред Бул се усъмниха в темпото на Мерцедес

Шефът на Ред Бул във Формула 1 Кристиан Хорнър е на мнение, че сега е доста мъчно да се даде точна оценка на опциите на новия автомобил на Мерцедес - W14. Тридневните тествания в Бахрейн обрисуваха най-общо картината на опциите на тимовете преди началото на сезона - Ред Бул още веднъж са любимци, Ферари имат чудесно движение при симулации на подготовка, Астън Мартин са създали голяма крачка напред, а новата кола на Макларън може би не е толкоз добра, колкото се надяваха в отбора. Но опциите на Мерцедес остават неразбираеми.

“Ако приемем, че ние сме любимци за началото на сезона, то ми е доста мъчно да посоча кой ще е най-сериозният ни противник - изясни Хорнър. - Ферари наподобяват бързи, само че ми е мъчно да дам оценка на формата на Мерцедес. Дали пък от Мерцедес не крият движение? Ще забележим на първото съревнование, мисля, че тогава всичко ще се обясни. ”

Хорнър без никакво подозрение уточни, че Астън Мартин би трябвало да са огромната изненада на тестванията, като Фернандо Алонсо сподели отлична форма и страхотни резултати.
 Ред Бул RB19 подхожда и на двамата водачи? Ред Бул RB19 подхожда и на двамата водачи?
“Вярвам, че Астън Мартин ще са доста конкурентни през цялото време на сезона и даже ще се борят за място в Топ 4 - предвижда Хорнър. - Да, съгласно мен, са създали огромна стъпка напред. Фернандо наподобява доста мощен. ”
 Колко тъкмо е преимуществото на Ред Бул? Колко тъкмо е преимуществото на Ред Бул?
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР