Шефът на огнеборците от региона умува дали да не разреши

...
Шефът на огнеборците от региона умува дали да не разреши
Коментари Харесай

Пожарникари от Бургас помагат на кучета с благотворителен календар

Шефът на огнеборците от района умува дали да не позволи на сътрудниците си да се разсъблекат за идната фотосесия

Календар за 2023 година с пожарникари от Бургас, снимани с бездомни кучета, провокира възторг. Всяка седмица имаме поръчки за към 60 броя, сподели пред Нова телевизия шефът на огнеборците от района комисар Николай Николаев. След като обаче кореспондентът Цеца Алексова го изненада с въпроса дали ще позволи на сътрудниците си да се разсъблекат повече, с цел да покажат, че и те могат да показват добре тренирани тела и фигури, той се усмихна многозначително и даде обещание да намерения за идната фотосесия.

„ Тази година направихме две фотосесии. Едната бе лятна на плажа в Бургас. Там сътрудниците не са толкоз доста облекла. Може да помислим за идващото лято “, съобщи комисар Николаев. 

Автор на благотворителният календар на бургаските пожарникари, с който огнеборците оказват помощ на бездомните кучета, е Алия Казанджиева, посочи водещият на „ Здравей, България “ Виктор Николаев. 

Поръчки има от цялата страна и даже от Франция. 

„ Календарът се продава. Може да се откри в пожарната и в Община Бургас против 20 лв.. Тези пари ще отидат за бездомните кучета от общинския подслон в местността „ Пода “, посочи Алексова. 

“Този календар е в продължение на политиките на община Бургас за повишение информираността на жителите по горещи тематики, свързани с екологичните провокации. Тази година взехме решение да фокусираме нашето внимание и това на жителите върху безстопанствените животни за хуманно отношение към четириногите ”, сподели пък заместник-кметът на Бургас Весна Балтина. 

7 от кучетата, показани в календара, към този момент имат собствен нов дом. Това е втората сходна самодейност, в която вземат участие бургаските огнеборци. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР