Шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов приказва за

...
Шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов приказва за
Коментари Харесай

Спецов: Национална агенция за приходите няма да следим в реално време междубанковото трансфериране

Шефът на Национална организация за приходите Румен Спецов приказва за това, какво знае приходната организация за парадокса с автомагистрала „ Хемус ", както и по какъв метод е възможно една компания хем да губи - хем да става все по-голяма.

По аферата „ Автомагистрала Хемус " той показа пред: " Ние от Национална организация за приходите нямаме тази функционалност и тези удобни условия да следим в фактически време какво се случва в междубанковото трансфериране, както и нямаме опция да знаем кога се теглят пари на каса на съответната банка. Там към този миг банковите институции имат техните отговорности да уведомят ДАНС, единствено че не и Национална организация за приходите. Национална организация за приходите научава в хода на инспекции, тогава можем да пожелаваме банкови прехвърляния, единствено че това е по-късно ".

Относно мъжа, задържан за по този начин наименуван източване на милиони в чували, който е бил служител на приходната организация, Спецов показа: " Познавам го като човек, не сме работили заедно като сътрудници. Но знам кой е ". Спецов коментира и това, че 11 600 компании са получили предупредителни писма от Национална организация за приходите заради нелогично големи материални запаси. " Тези 11 600 компании са натрупали материални запаси на стойност 9 милиарда лева. Това значи, че тук - на нашата територия, има налични запаси за 9 милиарда. Запасите може да са под формата на са дрехи, обувки, храни, които са налични в складовете ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР