Шефът на НАТО каза, че Доналд Тръмп може да изложи

...
Шефът на НАТО каза, че Доналд Тръмп може да изложи
Коментари Харесай

Шефът на НАТО казва, че Доналд Тръмп излага животи на риск, защото „насърчава“ Русия да атакува

Шефът на НАТО сподели, че Доналд Тръмп може да изложи на риск животите на Съединени американски щати и Европейски Съюз, откакто някогашният президент призна, че би „ насърчил “ Русия ще нападна съдружниците от НАТО.

Тръмп е актуалният любимец на републиканците и сподели, че като президент „ ще насърчи “ Русия „ да прави каквото си изиска “ със страни, които съгласно него са „ извършители “.

Говорейки на протест в Конуей, Южна Каролина, той разпространява страховете от Третата международна война, като ускори офанзивите си против задграничната помощ и дългогодишните интернационалните съюзи. Белият дом назова думите на Тръмп „ ужасяващи и голословни “ и твърди, че те „ предизвикват рисков безпорядък “.

Сега генералният секретар на НАТО и някогашен норвежки министър-председател Йенс Столтенберг отвърна на мненията на Тръмп, като сподели, че всяка офанзива ще ще бъде посрещнато с „ единен и мощен “ отговор и че „ всяко подстрекателство, че съдружниците няма да се пазят взаимно, подкопава цялата ни сигурност, в това число тази на Съединени американски щати, и излага американските и ев...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР