Шефът на моторните спортове във Великобритания Дейвид Ричардс заяви, че

...
Шефът на моторните спортове във Великобритания Дейвид Ричардс заяви, че
Коментари Харесай

Предлагат отново Хамилтън за рицар - slava.bg


Шефът на моторните спортове във Англия Дейвид Ричардс съобщи, че би било голям пропуск, в случай че Люис Хамилтън не бъде почетен с благородническа купа.

По традиция към Нова година английската кралица посвещава в рицарско звание редица заслужили персони, предава Sportal.bg.

"Не се сещам за различен по-достоен от Люис за това самопризнание " означи Ричардс. Трима водачи в английската история са били удостоени с купата "сър ": Джаки Стюарт, Стърлинг Мос и Джак Брабам – всичките много години откакто са завършили дейната си кариера.

"Постигнатото от Люис е извънредно по своята стойност, защото той не идва от привилегировано семейство. Той и татко му са работили извънредно старателно, за пробив в картинга и нанагорнище нагоре по стълбата на триумфа. Тази стълба е издигната с големи старания, а не му е поднесена на тепсия ".

"Той е алегорична фигура и образец за подражателство за децата в неравно обществено състояние, като им демонстрира, че всичко е допустимо. Надявам се той да употребява своето въздействие, с цел да помогне и да остави завет за поколенията ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР