Шефът на Дунав: Търпеливо изчакахме нашия шанс Настроението в отбора

...
Шефът на Дунав: Търпеливо изчакахме нашия шанс Настроението в отбора
Коментари Харесай

Цирков: Излизаме за победа, за да затвърдим добрия си старт и да зарадваме феновете

 Шефът на Дунав: Търпеливо изчакахме нашия късмет Шефът на Дунав: Търпеливо изчакахме нашия късмет
" Настроението в тима е приповдигнато и тренировките минават при една страхотна битка сред всички футболисти за това първо да попаднат в групата на мача, а по-късно и да бъдат титуляри. Един треньор се усеща ужасно като вижда това. Всички играчи се влагат на своя най-много. Мисля, че познаваме добре тима на Марица. Техният състав не се промени доста по отношение на дуела, който играхме предходната година за Купата на България, а и следихме постоянно техните изяви по-късно. Не мисля, че двата тима има с какво да се изненадат и изходът от мача ще бъде въпрос на метода, по който се вземат решение избрани обстановки в хода на срещата. Ние излизаме за победа, с цел да затвърдим положителния си старт и да зарадваме почитателите ", съобщи Цирков.

Дунав се завърна във втория ешелон през този сезон и започва с впечатляващ триумф с 3:1 против Литекс в Ловеч, а по-късно направи 1:1 като посетител на един от любимците за промоция Етър във Велико Търново.

" Впечатлен съм от метода, по който подхождат младите ни играчи. Те горят и се раздават в тренировките и мачовете, Вълнението преди всеки мач е голямо в тима. За мен е ужасно да съм в колектив, който изпитва наслаждение от това да бъде на терена, да играе футбол и да се бори. Нашите играчи са същински щастливци, тъй като в България рядко има тимове, които толкоз целеустремено дават късмет на млади футболисти. Аз имам вяра, че отборът ни има качества да е много високо в класирането и стартът го потвърждава. Като футболист знам какъв брой е мъчно да се играе в Ловеч, а за Велико Търново да не приказваме - това са две от най-тежките гостувания, а ние даже можем да съжаляваме, че нямаме 6 точки сега. Всеки мач би трябвало да сме на най-много, да се борим и да се потвърждаваме, с цел да радваме хората. Всички в клуба сме решени да възродим Дунав като клуб и с времето да го върнем в елита на българския футбол. Затова и одобрих да стана част от този огромен български тим ", съобщи халфът Никола Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР