Шефът на Държавен фонд Земеделие Живко Живков (обграден в червено

...
Шефът на Държавен фонд Земеделие Живко Живков (обграден в червено
Коментари Харесай

За ГОЛЕМЦИТЕ няма забрани: Шефът на ДФ Земеделие друсан зад волана, оказа се…

Шефът на Държавен фонд Земеделие Живко Живков (обграден в алено на фотографията наоколо до Бойко Борисов) е бил хванат да кара надрусан в центъра на София. Информацията, че почитан държавен чиновник е бил заловен да кара надрусан аудито си в София обиколи интернет пространството, само че името му по този начин и не бе оповестено. Според информация от достоверни източници, това е 40-годишният началник на Държавна фирма Земеделие, написа Афера.

Живко Живков е от Горна Оряховица и е израснал в системата на зърнарите, от най-ниско равнище. Бил началник на Фонда в Търново и от там – на най-високия пост, след министъра Румен Порожанов. Живков разпределя милиарди. Той е бил спрян от служители на реда, откакто те са забелязали Ауди с немска регистрация да криволичи из центъра на София. Полевият наркотест е дал позитивна проба на кокаин.

"Шефът ни обаче Тенчо Тенев (б.р. шеф на пътната полиция), персонално се бил заел да прикрие случая и явно – съумява. Живков рита с премиера и Бистришките тигри. 19’ също научи от свои източници, че шефът на Държавна фирма Земеделие е бил хванат надрусан зад кормилото.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР