Шефът на Бюро по труда в Кюстендил Юлиана Хаджиева стана

...
Шефът на Бюро по труда в Кюстендил Юлиана Хаджиева стана
Коментари Харесай

COVID причини смъртта на шефката на Бюрото по труда в Кюстендил

Шефът на Бюро по труда в Кюстендил Юлиана Хаджиева стана следващата жертва на ковид. Близки, другари и сътрудници на младата жена са потресени от нещастието. Юлиана Хаджиева бе едвам на 43 година Тя е била призната по неотложност в болничното заведение в Кюстендил и часове по-късно е издъхнала.

Битката с Ковид-19 изгубиха преди месеци и шефът на Инспекцията по труда инж. Валентин Златински, както и омбудсманът Васил Иванов. През последното денонощие са умряли общо четирима души от община Кюстендил – 80-годишен мъж и дами на 43 година, 78 година и 85 година

48 са новодиагностицираните с COVID-19 в Кюстендилска област: в Кюстендил – 24, в Дупница – 15, в Бобов дол – 5, в Кочериново – 3, и един нов случай в Сапарева баня, прецизират от Областния спешен щаб. В Ковид отделението на болничното заведение в Кюстендил са приети в болница 77 души. От тях четирима са в реанимация, а 11 други са в по-тежко положение. По-голяма част от останалите пациенти са на О2 и в приблизително тежко положение.

30 са приетите в болница в Ковид отделението на общинската болница в Дупница. От тях трима са на интензивно лекуване и в тежко положение, а други 20 са в приблизително тежко и на О2.

В Ковид отделението на МБАЛ „ Св. Иван Рилски – 2003 “ в Дупница са настанени за лекуване 45 лица. Един от тях е на интензивно лекуване и в тежко положение, а 25 други са на О2 и в приблизително тежко положение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР