Шефът на Борда на директорите на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге

...
Шефът на Борда на директорите на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге
Коментари Харесай

В Мюнхен имат ново нещо за притеснение

Шефът на Борда на шефовете на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге призна, че в клуба към този момент имат ново нещо за терзание. Допреди година-две баварците твърдяха, че в никакъв случай няма да дадат 100 млн. евро за един футболист, само че наподобява, че страховете им към този момент са ориентирани към друго - високите заплати.
“Пазарът се промени изцяло - разяснява Румениге пред неделното издание на “Билд”. - Вече не ме тормозят самите трансферни суми. 100 или 120 млн. евро към този момент не са нищо впечатляващо. Далеч по-загрижен съм за протичащото се със заплатите на играчите. Трябва да сме доста деликатни, с цел да не допуснем срив в това перо.”

“Трябва да изградим наша лична си философия по този въпрос. Няма да ставаме част от цялата тази полуда. Искаме да имаме доста добър тим, който да играе сполучливо и атрактивно. Това е обвързвано и с огромни разноски. Но би трябвало да извървим личния си път”, добави Румениге.

Босът призна, че Матс Хумелс е изискал гаранции от треньора Нико Ковач, че ще бъде титуляр. “Наставникът му изясни, че конкуренцията е огромна и няма по какъв начин да му обещае такова нещо. Тогава Матс пожела да напусне. Той организира диалози с няколко клуба, само че единствено от Борусия (Дортмунд) се свързаха с нас, с цел да създадат оферта”, изясни още Румениге.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР