Шефът на авиокомпанията Райънер“ заплаши да заземи самолетите си в

...
Шефът на авиокомпанията Райънер“ заплаши да заземи самолетите си в
Коментари Харесай

Шефът на „Райънер“ жестоко заплаши Великобритания заради „Брекзит“

Шефът на самолетната компания „ Райънер “ заплаши да заземи самолетите си в границите на последните си старания да накара английските жители „ да премислят “ „ Брекзит “. Изпълнителният шеф Майкъл О‘лири се надява, че ще може да убеди английското общество да не напуща Европейски Съюз, като го накара да осъзнае, че „ те повече няма да имат евтини ваканции “, написа в. " Метро ".

„ Мисля, че не е в наш интерес – нито в вероятност – самолетите да са заземени. Трябва да убедим средностатистическия гласоподавател във Англия, че той е бил подведен що се отнася до „ Брекзит “. На вас ви е било дадено, че ще може да напускате Европейски Съюз и всичко ще си остане както преди. Реалността е, че вие ще може да напускате Европейски Съюз, да, изборът ще е ваш, само че всичко ще се промени фундаментално “, сподели той пред публика от шефове от авиобранша.

О‘Лири предизвести, че ще настъпи „ същинска рецесия “, когато полетите сред Англия и Европейски Съюз бъдат прекъснати поради „ Брекзит “. „ Когато започнете да осъзнавате, че вие към този момент не можете да ходите на евтини почивки в Португалия, Испания или Италия, вие ще би трябвало да шофирате до Шотландия или да си вземете ферибот до Ирландия, тъй като това ще са единствените ви разновидности за отмора. Може би тогава вие ще започнете за се замисляте по дебата за „ Брекзит “. Те са били подведени и аз мисля, че ние би трябвало да им дадем късмет “, сподели също той.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР