Шеф Пенг Фан, един от най-известните готвачи в Китай загина

...
Шеф Пенг Фан, един от най-известните готвачи в Китай загина
Коментари Харесай

Изстинахме! Нелеп Инцидент В Кухнята Уби Най-Любим Тв Готвач! Преди Малко В Адски Мъки Издъхна Шеф

Шеф Пенг Фан, един от най-известните готвачи в Китай почина по призрачен метод при безпределно безразсъден случай в кухнята.

През последните години Пенг Фан се трансформира в голяма звезда в Китай и Азиа с хитовото си телевизионно шоу, в което готви така наречен рискови деликатеси, употребявайки артикули, които безусловно могат да те убият.

По време на съдбовното предаване готвачът показал по какъв начин се готви чорба от индокитайска плюеща кобра – една от най-опасните змии на планетата. Готвачът отрязал главата на змията и нарязал тялото на шайби.

Ето последни фрагменти от предаването:



След като изсипал нарязаната змия в тенджерата, Пенг Фан протегнал ръка към главата, с цел да я изхвърли, само че тогава се случило немислимото!

Отрязаната глава, а влечугото захапала готвача по ръката, изпускайки смъртоносната си отрова.



Отрязаната глава на кобрата секунди преди да нанесе съдбовния удар!

Готвачът умрял за минути пред шокираните погледи на телевизионния екип, предава “WT TV ”. Нямало и късмет да обезпечат противоотровата толкоз бързо.

Отровата на тази порода кобра убива за броени минути. Води до мигновена слепота и блокира белите дробове. Човек безусловно се задушава в пъклен страдания.

Според специалиста по влечуги Янг Хонг-Чанг змиите от тази порода могат да имат конвулсии до половин час след гибелта си. Главата на кобрата е била отрязана единствено преди 3 минути, и на процедура е повлякла готвача в ония свят със себе си./BRADVA.BG
Tags: МИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР