Шеф, пазач и две кучета в инсинератора за 15 млн.

...
Шеф, пазач и две кучета в инсинератора за 15 млн.
Коментари Харесай

Дончо Кацарев върти успешно и частния, и общинския бизнес

Шеф, надзирател и две кучета в инсинератора за 15 млн. лв.
Дончо Кацарев пое ръководството на Инсинератора през есента на 2017 година, няколко месеца откакто с решение на Общинския съвет беше учредено едноименното комерсиално сдружение. Най-напред беше назначен като краткотраен началник със заплата 1200 лв., а при започване на 2018 година завоюва конкурс с мандат три години. Други претенденти за мястото нямаше.

Преди това, в двата мандата на настоящия кмет, Кацарев е работил на други основни длъжности към Община Пловдив - като

ликвидатор на банкрутиралата общинска компания „ Битова тъкан ” и зам.-директор на Оперативна програма „ Градини и паркове ”.

Хората, които не познават този 49-годишен мъж, недоумяват кое е общото сред градинарството и болничните боклуци, че да се ръководят с идентична опитност от агроном, каквато е специалността на Дончо Кацарев. Запознати обаче акцентират безспорните преимущества на Дончо Кацарев - той е от доближения кръг на пловдивския кмет и негов сътрудник по второ висше, въпреки и не инженер. Кацарев има тапия за технолог по машиностроение от Техническия университет.

Явно е роден за шеф, тъй като гъвкаво съвместява частния бизнес с работата в общината. Преди години основал лична компания „ Кристон 13 " ООД за произвеждане и търговия, където се води управител и съучастник дружно със сина си Кристиян. Дончо Кацарев твърди, че е поверил делата на компанията на фамилията, а и предметът на активността няма нищо общо с болнични боклуци, с които ще се бори като шеф на " Инсинератор Пловдив " ЕООД. Не е ясно обаче по кое време младият Кристиян има време за бизнеса, тъй като към момента се пробва да се наложи като вратар в родния футбол, обикаляйки разнообразни тимове. И бащата, и синът са мощно свързани с Локото.

Съдружник с Георги Райков

С него ги свързва черно-бялата обич. Синът на Райков също е футболист, въпреки и с по-успешна кариера. Освен за родния Локомотив Симеон Райков е играл в Левски и в Черно море. Според регистрите Дончо Кацарев е управител в друга компания - „ ТСТ Спорт ” ЕООД, където е сътрудник с Георги Райков и Борис Брънзалов. В модерния търговски център, издигнат от Георги Райков против Първо полицейско ръководство в " Кючук Париж ", фамилията на Дончо Кацарев държи денонощен магазин. Уверява, че частният бизнес по никакъв начин не му пречи добросъвестно да ръководи Инсинератора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР