Шеф Манчев разказа пред Нова тв за зората на кариерата

...
Шеф Манчев разказа пред Нова тв за зората на кариерата
Коментари Харесай

Шеф Манчев: И Клинтън, и Путин минаха през моята кариера

Шеф Манчев описа пред Нова тв за зората на кариерата си, когато е работил в бляскав столичен японски ресторант. Там негови посетители са били редица световноизвестни политици и звезди. 

" В ресторанта, в който работех, сме посрещали и Бил Клинтън, и Путин. 6 месеца преди този момент целият хотел бе тестван. Взискателността е идентична и при едните, и при другите.

Бил Клинтън яде телешки стек. Не обичаше сирене и му сменихме салатата в последния миг, тъй като зеленчуците започнаха да пускат вода и му смених салатата в последния миг. Постоянно те ревизират, събличат те и те обличат отначало, когато влизаш и излизаш в кухнята ", споделя Манчев.  

" Дали храниш " Сикрет сървиз ", или Комитет за Държавна сигурност (на СССР), няма значение ", безапелационен е той.  

" И Клинтън, и Путин минаха през моята кариера. Не е толкоз значима храната, едвам видиш какво се е случило. Над 50 президента са минали ", разкри още той. 

" Ако тогава беше направил нещо с храната тогава, като се изключи че нямаше да станеш готвача, който си, евентуално и Украйна нямаше да преживее това, което претърпя. Можеше да решиш нещата доста от дълго време. Иване, ти си отговорен ", пошегува се Крумова.

" Със сигурност. Тогава нямаше да има и война в Сърбия. Мога да кажа, че и аз съм отговорен ", съгласи се с усмивка той. 

Манчев си напомни и паденията в кариерата си. 

" Бях на прага да банкрутирам поради ковид-19. Спасих се, тъй като имам диференцирани занимания, които ми разрешиха да изляза. Но не мога да кажа, че съм се оправил изцяло. Провалих се, когато изгорих калмарите на първия ми шеф. Не съм вярвал, че ще ме санкции една заплата, само че беше прав ", показа той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР