Шеф Манчев много рядко повдига завесата на личния си живот.

...
Шеф Манчев много рядко повдига завесата на личния си живот.
Коментари Харесай

Шеф Манчев се разкри за алкохола и парите

Шеф Манчев доста рядко повдига завесата на персоналния си живот. Наскоро той направи изненадващо изключение написа show.blitz.bg

Кулинарният гуру, който коли и беси по време на своето предаване " Кошмари в кухнята ", се оказа много любопитен и в живота си, където, както знаем в последните години по никакъв начин не е скучно. Пред Тото от " СкандаУ " Манчев безусловно развърза езика и станаха обществено притежание негови много интимни обстоятелства.
-->
Кулинарният гуру реши да бъде до дъно откровен и за развиването си на готвач, както и през какво е минал по пътя към триумфите освен в тази сфера на реализация. Любопитно бе, че той приказва намерено и по тематиката " дали алкохола е недостатък на готвачите ", както и " задълженията след пандемията ".

" Пандемията беше за всички, тя не беше единствено за мен. Аз не съм работил една година в този интервал. Загубих доста, до ден сегашен си адресирам дълговоте от тази пандемия. Затворих всичко, а имах 50 индивида личен състав. Плащах заплати и какво ли не още. Трябва да си оказваме помощ сами, а работата на страната е да начертае рамката ", споделя Манчев. И прибавя:

Шеф Манчен влюбен до уши! За първи път приказва за новата си и с какво го е спечелила СНИМКА

" Имам другари, които ми бяха гръм и помогнаха. Вярвайте ми това е най-голямото благосъстояние на света – приятелите. Д-р Михайлов е тука, в действителност му благодаря, че имам такива другари до себе си. Той е притежателя на Рамус, оказва помощ ми доста и до ден сегашен ми оказва помощ. "

" За това, че готвачите имат всеобщо проблеми с алкохола е цялостен мит. Преди време го е имало, приказвам за соца, тогава просто са нямали какво да вършат. Всички бяха по на 125 лв. заплата. Сега няма време за това, само че ние сме българи и обичаме да си пийваме табиетлийски.

Аз също съм по този начин. Обичам табиета. Кухнята и алкохола са свързани, в случай че се уважаваш при вкусната храна постоянно имаш и хубава чаша вино. Но всеобщо проблеми с алкохола готвачите нямат – това е мит ", безапелационен бе Манчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР