Шарлот Сена: Полицията издирва изчезнало момиче, 9, за което се смята, че е отвлечено от къмпинг в Ню Йорк

...
Полицията смята, че Шарлот е била отведена при обстоятелства, които
Коментари Харесай

Полицията смята, че Шарлот е била отведена при обстоятелства, които означават, че тя е в „непосредствена опасност от сериозни наранявания и/или смърт“. Кехлибарен сигнал за „отвличане на дете“ беше активиран от полицията в неделя сутринта.

Смята се, че тя е била облечена с оранжева тениска Pokemon с вратовръзка, тъмносини панталони, черни Crocs и сив велосипед шлем, когато изчезна.

Повече от 100 души персонал и 75 служители на правоприлагащите органи оттогава са включени в издирването, което включва също кучета, два дрона, лодки и шест подводни спасителни екипа, според г-жа Хочул.< /p>

„Ние просто искаме тя да бъде върната безопасно, както би го направил всеки родител. Никой бакшиш не е твърде малък, моля, обадете се, ако изобщо знаете нещо“, каза семейството й в изявление за американската партньорска мрежа на Sky News NBC News.

Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул каза пред репортери, че Шарлот и семейството й са били на къмпинг само на 15 минути от мястото, където са отгледани момичето и сестрите му.

Г-жа Хочул каза, че деветгодишното дете караше кръг А на парка с приятели на семейството, когато каза, че иска да направи още една обиколка сама.

Когато не се върна след 15 минути, родителите й и близките къмпингуващи започнаха да претърсват област.

Прочетете повече от Sky News:
Ню Йорк е наводнен, тъй като инфраструктурата на града се бори да се справи
САЩ едва избягва спирането на правителството

В 18:45 местно време, велосипедът, който Шарлот караше, беше открит.

След като се срещна със семейството на Шарлот, г-жа Хочул каза: „Като майка и като баба, не мога да си представя болката, през която преминават.

< p>„Надяваме се, че ще има повторно събиране, да се надяваме, че ще има семейство, което е било травматизирано, но се е събрало отново.“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР