Шарлот Арну, младата актриса, която подаде жалба срещу Жерар Депардийо

...
Шарлот Арну, младата актриса, която подаде жалба срещу Жерар Депардийо
Коментари Харесай

Актрисата Шарлот Арну се надява и други жени да подадат жалби срещу Жерар Депардийо

Шарлот Арну, младата актриса, която подаде тъжба против Жерар Депардийо за две изнасилвания през 2018 година, сподели пред списание " Ел ", че се надява и други да създадат като нея, откакто на 11 април в новинарския уебсайт Педиапар бяха оповестени показанията на тринадесет дами, заяви Агенция Франс Прес.

" Сред тези, които приказваха пред Медиапар, има такива, за които отминалостта не е изтекла. Надявам се, че някои от тях ще бъдат подготвени да подадат тъжба ", споделя 27-годишната Шарлот Арну, която за първи път приказва пред пресата.

" Сега са известни тринадесет свидетелски показания, само че съгласно мен това е доста по-малко от действителното. Журналистката от Медиапар споделя, че след следствието е траяла да получава известия ", прибавя актрисата. 

Срещу Жерар Депардийо е повдигнато обвиняване на 16 декември 2020 година за " обезчестяване " и " полово нахлуване " след недоволството на Шарлот Арну, която в края на август 2018 година е съобщила за  две изнасилвания в парижкия дом на звездата. През 2020 година тя реализира обновяване на следствието, което бе прекъснато през юни 2019 г.  Апелативният съд е удостоверил обвинителния акт през март 2022 година

" Почувствах огромно облекчение, когато показанията бяха оповестени в Медиапар ", сподели Шарлот Арну. " Официално към този момент не съм сама! Тъжно е да се стигне до такава степен, само че това също по този начин придава тежест на моята история и на моя случай ", споделя тя.
    
Арну разкри самоличността си през декември 2021 година в Туитър, като написа, че не може да се възвърне душевен от контузията.

Актьорът, който е на 74 години, отхвърля изрично обвиняванията. 
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР