Шарън Стоун погледна назад във времето към емоционалната щета, която

...
Шарън Стоун погледна назад във времето към емоционалната щета, която
Коментари Харесай

Шарън Стоун загубила попечителството над сина си заради Първичен инстинкт

Шарън Стоун погледна обратно във времето към прочувствената вреда, която ролята й в " Първичен инстинкт " ѝ е предизвикала - върху живота ѝ на майка.
64-годишната актриса се появи в тазседмичния подкаст епизод на " Маса за двама " с Брус Бози, показан от " iHeartMedia " и " Air Mail ". Тя описа за последствията от кино лентата от 1992 година, като най-голямата и трагична била загубата на настойничество над сина й.

" Съдията попита моето дете, моето мъничко момченце: " Знаеш ли, че майка ти прави секс филми? ". Това е тип корист от системата, която смяташе, че може да реши какъв родител съм, понеже играя в този филм ", показа Стоун. 

" Сега хората се разхождат без облекла нонстоп по малкия екран, а феновете видяха за към една шестнадесета от секундата моята голота - и хайде, изгубих попечителството над детето си ". 

Стоун, която има трима осиновени сина - Куин, на 16, Леърд, на 17, и Роан на 22 години, добави, че случката безусловно разрушила сърцето ѝ и тя физически не била добре. 

" Озовах се в клиниката Майо с спомагателни сърдечни удари в горната и долната камера на сърцето си. Тази история в действителност " разруши " сърцето ми ", споделя още сексапилната русокоска със забележително IQ.

Това не е първият път, когато актрисата приказва за компликациите при работата по " Първичен инстинкт ". Стоун описа пред " The ​​New Yorker " в изявление предходната година по какъв начин снимането на кино лентата се отразило на всички. 

Даде образец с режисьора Пол Верховен, който се озовал в болница. " Синусът му се спука и  кръвотечението от носа му не спираше ", сподели Стоун. 

Тя продължи: " Сега хората се разхождат и демонстрират интимните си елементи в Netflix, само че в тези години това, което правехме, беше доста ново. Това беше игрален филм за огромно студио и имахме голота, секс, хомосексуалност, всички неща, които в моята епоха нарушаваха нормите ". 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР