Шарън Стоун често е искрена и откровена за нещата, които

...
Шарън Стоун често е искрена и откровена за нещата, които
Коментари Харесай

Шарън Стоун откровено за здравословно си състояние днес - след тежкия инцидент преди 20 години

Шарън Стоун постоянно е откровена и откровена за нещата, които се случват в персоналния ѝ живот. Тя не е криела даже и сериозните здравословни проблеми, с които се е сблъсквала и даже с днешна дата споделя, че няма проблем да споделя обществено какво в действителност ѝ се е случило през годините.
 Шарън Стоун - на 65 и още веднъж със фотоси по бански
Шарън Стоун още веднъж го направи

Провокативна и секси и на 65

В извънредно изявление за People 65-годишната актрисата приказва за случая, който претърпява преди повече от 20 години и в който съвсем не губи живота си. През 2001 година на актрисата е даден един % късмет да оцелее, след раздрана гръбначна артерия, която провокира кървене в мозъка в продължение на девет дни.

По това време Шарън Стоун процъфтява както в професионален, по този начин и в персонален проект. Няколко години преди този момент получава първата си номинация за Оскар за присъединяване си във кино лентата " Казино ". Тогава осиновява и сина си Роан, който в този момент на 23 години, дружно с тогавашния си брачен партньор Фил Бронстейн. Впоследствие тя осинови още две деца - Леърд (18 г.) и Куин (17 г.).

След случая Стоун минава през тежък интервал. Бракът ѝ се разпада - тя и Бронстейн се развеждат през 2004 година, а от Холивуд стопират да я търсят. Припомняйки си първичния развой на възобновяване, актрисата споделя, че е " заеквала " в ранните стадии и не е " виждала добре ". Страдала е и от загуба наизуст за дълъг интервал от време.

" Изведнъж изгубих всичко ", споделя още тя. " Парите, попечителството над детето си, кариерата. Загубих всички тези неща, които чувстваш, че са твоят живот. И по този начин и в никакъв случай не съм си върнах по-голямата част от това, само че стигнах до миг, в който съм добре и това ми е задоволително. "

И прибавя, че дълго време се е опитвала да се преструва, че е добре. " Истината е, че нуждая се от осем часа непрестанен сън, с цел да подействат медикаментите ми за мозъка, тъй че да нямам гърчове. Просто казано аз съм неработоспособен и по тази причина това не ме наемат постоянно. "

Запитана по какъв начин е събрала смелостта да показа историята си,  изяснява: " Идвам от доста разрушено семейство. Израснах с вярата, че би трябвало да се грижа за всички останали. Затова ми лиши доста време, с цел да схвана, че имам личен живот и че е добре самата аз да получавам грижи, като човек с увреждания. И в този момент се усещам горда от себе си и достиженията си - от оцеляването до помагането на другите да оцелеят. "
 Шарън Стоун, Shedding и откриването на първата й галерия
Скритият гений на Шарън Стоун

Актрисата в ново амплоа

Днес Стоун е в борда на Неврологичната фондация Бароу, която поддържа медицинския институт в Аризона. Според персоналния ѝ уеб страница задачата на Фондацията е " избавяне на човешки животи посредством новаторско лекуване и реформаторски проучвания ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР