Шансове за правителство на теория има, но на практика –

...
Шансове за правителство на теория има, но на практика –
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Борисов има срещу себе си аматьори, които не искат да се съберат

„ Шансове за държавно управление на доктрина има, само че на процедура – не. ГЕРБ съумя да разбие формираната преди време коалиция. Борисов съумява да ги разцепва, с цел да събере повече мандати “. Това разяснява пред БТВ журналистът Нидал Алгафари. Той удостовери прогнозата си, че отиваме на избори и че към този момент се стартира предизборната акция. По думите му обаче огромна част от гласоподавателите няма да идат до урните.

„ Движение за права и свободи, ГЕРБ и Българска социалистическа партия би трябвало да намерят метод и общ език. Има точки, към които всички се сплотяват. „ Да, България “ могат да се причислят към систематичните партии, само че те имат терзания дали ще прескочат изборите. Ако се коалират с „ Продължаваме промяната “, няма да усилят резултата си, само че ще има по-малко сили в Народното събрание “, сподели още Нидал Алгафари.

„ През последните няколко вота призоваваме за обединяване на всички политически партии и придвижвания, които желаеха смяна в страната. Аз до момента в който не видя, нямам доверие. Какво значи партия на статуквото и какво са систематични партии? Целият развой беше против статуквото. Евроатлантическата партия Движение за права и свободи не се възмути от това, което прозвуча от американския конгресмен за Иван Гешев, който срутвал сигурността на НАТО “, уточни Арман Бабикян, политически PR специалист. „ Борисов е извънредно добър занаятчия да разрушава. Срещу себе си има дилетанти, които не желаят да се съберат “, добави той.   

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР