Шансове има за правителство, с премиер проф. Габровски. Имат резервоар

...
Шансове има за правителство, с премиер проф. Габровски. Имат резервоар
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Не сме демонтирали корумпираната държава, няма как да подкрепим първия мандат с проф. Габровски

Шансове има за държавно управление, с министър председател проф. Габровски. Имат контейнер за гласове при „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия. Шест гласа им трябват с цел да успее първият мандат и в този момент ги търсят. 115 гласа към този момент са обезпечени. Или някой би трябвало да ги даде останалите, или някой би трябвало да отсъства от пленарна зала, с цел да стане това държавното управление. Това разгласи по bТВ водачът на ДСБ  ген. Атанас Атанасов.

 Ние създадохме „ Демократична България “, с цел да разградим Борисовата страна, това не се е случило към момента, ние не сме демонтирали корумпираната страна и няма по какъв начин да подкрепим първия мандат. На Борисов му би трябвало в този момент пералня, политическа пералня, ние не можем да бъдем смокинов лист на по този начин наречените новаторски сили, подчертава Атанасов.

Той показа, че Демократична България имат проект за втория мандат с Политическа партия и са подготвени да отговорят на упованията на жителите за сформиране на постоянно държавно управление, в случай че не се осъществя първият мандат.  
Мислили сме и кой да предлагаме за министър председател, само че няма да разясня на този стадий, добави Атанасов.
Според него някои политици  в този момент преекспонират тематиката за отхвърли да влезем в Шенген, а в това време сред капките мина визитата у нас на съветския митрополит Антоний. В Русия църквата е част от съветската страна и външният министър на съветската черква беше позволен в България - това е провокация,  макар че Кремъл ни разгласи за неприятелска страна. Службите би трябвало да дадат отговор за какво е позволен този свещеник? Той напомни, че е изискал шефът на ДАНС да бъде изслушан в Народното събрание, само че по неразбираеми аргументи Комисията за надзор на специфичните служби не се привиква. Атанас е безапелационен, че провокация е и оповестеното за през днешния ден шествие в поддръжка на Русия в София.

 Политикът разяснява и дейните дипломатически совалки сред България и Турция. 
Целта не е Турция да „ помогне “ за превъзмогване на рецесията в България. Целта на тези совалки е да се даде знак, че Движение за права и свободи е значимо да влезе в ръководството на страната. Борисов работеше дълго години с Движение за права и свободи, той ми е казвал – би трябвало да си плащаме десятъка на Движение за права и свободи. Целта на Турция в този момент е да вкарат Движение за права и свободи във властта, добави Атанасов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР