Шаная Туейн се върна в детските си години, за да

...
Шаная Туейн се върна в детските си години, за да
Коментари Харесай

Шаная Туейн призна, че е жертва на домашно насилие

Шаная Туейн се върна в детските си години, с цел да опише за премеждията си като жертва на домашно принуждение. Певицата разкри пред The Guardian, че доведеният ѝ татко Джери Туейн редовно тормозел, както нея, по този начин и майка ѝ.

„ Всяка нощ, когато се прибирах в стаята си, не смеех да заспя преди да схвана, че майка ми и Джери са заспали. Подслушвах, беше ме боязън той да не я убие. Всъщност, притеснявах се, че ще се избият, тъй като доста се караха. Сутрин, когато се будех, първата ми мисъл беше, че би трябвало да ревизира дали и двамата дишат “, връща лентата обратно тя, като прибавя, че на 11-годишна възраст мъжът едвам не я удавил в тоалетната след побой.

Самата Туейн в никакъв случай не е познавала биологичния си татко, а по думите ѝ, майка ѝ е страдала от меланхолия, написа Монитор. “Една трета от роднините ми са се самоубили в млада възраст. Някои от тях страдаха от алкохолна взаимозависимост и меланхолия “, признава любимката на публиката от 90-те.

Към момента изпълнителката на From This Moment On е ангажирана с организацията на първото си турне от 2002 година насам. Припомняме, че Туейн слезе от сцената в границите на 15 години, откакто загуби гласа си поради лаймската болест.

След сполучлива хирургическа намеса, тя още веднъж се завръща на музикалния небосвод, като обиколката ѝ ще започва още идната седмица, на 3 май в Такоума (Вашингтон) и ще продължи 22 декември.

Снимка: Giampaolo Sgura
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР