Шанън Дохърти е диагностицирана с рак на гърдата през 2015

...
Шанън Дохърти е диагностицирана с рак на гърдата през 2015
Коментари Харесай

След 10 години битка с рака - колко тежко е състоянието на Шанън Дохърти

Шанън Дохърти е диагностицирана с рак на гърдата през 2015 година, след което претърпява мастектомия и се подлага на химиотерапия и лъчетерапия. Две години по-късно актрисата от сериала " Бевърли Хилс 90210 " споделя, че е изпаднала в ремисия, само че след още две години следва нова неприятна вест - ракът се е завърнал.
 Шанън Дохърти и разкритието, че актрисата е с терминален рак
Тежката диагноза на Шанън Дохърти

Актрисата прави съпричастни почитателите си

За страдание болестта ѝ е в терминален, четвърти етап. Но все пак тя не пада духом, като даже разкрива, че е почнала да търси по-голяма цел в живота си.

Вече години Шанън Дохърти работи и в посока по-висока информираност за рака, както и се пробва да покаже, че хората с терминален рак към момента имат какво да допринесат към света.

Трудният път на актрисата в битката ѝ с заболяването обаче не става по-лек. Този юни тя разкри, че ракът се е популяризирал в мозъка ѝ и е претърпяла интервенция за отстраняването на тумора. " Това несъмнено беше едно от най-страшните неща, през които съм минавала за целия си живот ", признава Шанън Дохърти.

За страдание, към днешна дата болестта към този момент е достигнало до костите ѝ, само че все пак актрисата е все по този начин откровена, оптимистична и волята ѝ за живот не стихва. " Не желая да умра ", декларира мъчително откровено тя в изявление за People.

Сега Шанън Дохърти продължава да се лекува и е по-решена от всеки път да продължи да се бори. " Не съм завършила с живота. Не съм завършила да обичам. Не съм завършила да създавам. Не съм завършила да трансформирам нещата към по-добро. Просто не съм завършила ", добавя тя.

И това въобще не са просто празни думи. Актрисата е все по този начин дейна и даже ѝ следва премиерата на подкаста Let`s Be Clear with Shannen Doherty, който започва от 6 декември по iHeartRadio и в който тя възнамерява да приказва намерено за кариерата си, за любовния си живот и за болестта си.

Според Шанън Дохърти доста хора просто одобряват, че ракът значи, че диагностицираните към този момент не могат да правят съвсем нищо. Но актрисата не е съгласна с това. " Ние сме витални и имаме толкоз друг мироглед за живота. Ние сме хора, които желаят да работят и да прегърнат живота и да продължат напред ", споделя тя.

Чувството за признателност за новия ден с приятелите, фамилията и немската ѝ овчарка Боуи, актрисата разкрива, че е едно от нещата, които я зареждат всяка заран.
 Рискът от развиване на рак и здравословните привички, с които да го понижим
Промените в всекидневието, които понижават риска от рак

Няколко нужни ограничавания

" Най-страхотният ми спомен занапред следва. Моля се. Събуждам се и си лягам, като благодаря на Бог, апелирам се за нещата, които имат значение за мен, без да желая прекалено много. Това ме свързва с по-висша мощ и нематериалност. Моята религия е моята мантра ", споделя в края на изявлението си Шанън Дохърти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР