Шампионката от Откритото първенство на Австралия по тенис София Кенин

...
Шампионката от Откритото първенство на Австралия по тенис София Кенин
Коментари Харесай

Фаворитките продължават напред в Абу Даби

Шампионката от Откритото състезание на Австралия по тенис София Кенин съумя да се върне от мач-пойнт и да обърне Юлия Путинцева, с цел да се класира на четвъртфинал на шампионата в Абу Даби.

Кенин позволи 57 непредизвикани неточности против единствено 43 на противничката си, само че в последна сметка съумя да прекърши 13-ата в схемата с 3:6, 7:6 (5), 6:4. Тя беше тотално разконцентрирана в първия сет и за втори следващ дуел започва по този метод. Путинцева имаше мач-пойнт при 6:5 във втория сет. Но американката избави точката, по-късно прати мача в тайбрек, който го взе с много старания. В третата част пък направи пробив повече и измъкна мача.

Нейна съперничка в идващия стадий е 9-ата в схемата Мария Сакари, която се наложи над някогашната шампионка от Ролан Гарос Гарбине Мугуруса със 7:5, 6:4, вкарвайки 33 уинъра против пет на испанката. Но Кенин е любимка против

Сакари поради двете победи преди този момент в мачовете по сред им.

Елина Свитолина избави два мач-пойнта във финалния сет и се наложи над Елена Александрова с 6:2, 6:7 (5), 7:6 (8) за място на четвъртфинал. 2-ата в схемата украинка ще има за съперник друга рускиня- Виктория Кудерметова.

Арина Забаленка записа 12-ата си поредна победа в Тура, откакто се оправи с тунизийката Онс Жебур- 6:2, 6:4.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР