Шампионката на Bellator в категория муха Илима-Лей Макфарлейн, нейната сестра

...
Шампионката на Bellator в категория муха Илима-Лей Макфарлейн, нейната сестра
Коментари Харесай

Шампионка по ММА съди бивш треньор за сексуално насилие

Шампионката на Bellator в категория муха Илима-Лей Макфарлейн, нейната сестра и още една някогашна ученичка заведоха дело в Хонолулу, Хавай против някогашния си треньор по баскетбол от учебно заведение, за който настояват, че ги малтретирал полово. Новината за делото беше споделена от Hawaii News Now. Според информация от съда в Хонолулу, Макфарлейн и другите две дами ще съдят Дуейн Юен, който бил полов див звяр и се насочвал към малолетни ученички, посещаващи учебно заведение в Пунахоу.

Макфарлейн и по-голямата й сестра дружно с трето лице заведоха дело и против учебното заведение. Макфарлейн твърди, че Юен е почнал да грижи за нея и сестра й, когато са били едвам 12 и 14 години. Илима-Лей споделя, че изгубила любовта си към баскетбола, а желала да направи кариера в WNBA. В правосъдния развой Макфарлейн и сестра й настояват, че Юен ги принудил да се допрян до гениталиите му, предложил им пари за осъществяване на полови дейности и им изпратил неприлични фотоси на себе си.

Третото лице в правосъдното дело твърди, че треньорът също я малтретирал полово и в последна сметка й изпращал заплашителни текстове и телефонни известия. Макфарлейн и нейната сестра настояват, че са докладвали Юен на учебните чиновници още през 2005 година и желали „ помощ и отбрана “. Те обаче потулили случая, а неотдавна той още веднъж изплувал. Ето какво показа шампионката по тематиката в обществените мрежи:

" Никога не съм споделяла своята история, макар че се грижа за локалните девойки и ги изучавам на самоотбрана. Не желаех да призная, че това ме е засегнало толкоз доста. Трябва да съм мощна. Аз съм професионален войник. Не мога да покажа накърнимост. Не мога да му дам задоволство да разбере какъв брой е проникнал в моите мисли, връзки и живот даже 15 години по-късно. Но ето ни и в този момент е времето. Има тролове и идиоти, които питат, за какво чакахте толкоз доста. Идиоти, не сме чакали. Сестра ми го докалдва в учебното заведение тъкмо когато това се случи и те го пометеха под килима.
View this post on Instagram
A post shared by Ilima-Lei Macfarlane (@ilimanator) on Apr 23, 2020 at 3:14pm PDT

Пунахоу знаеше, че съм жертва и съм очевидец на корист със личната си сестра и даже не си направиха труда да ревизират. Сестра ми и аз се опитахме да продължим живота си, до момента в който не изплува през 2018 година, когато се появиха още жертви. Пунахоу обявиха, че вършат вътрешно следствие, само че още веднъж, не се свързаха с мен и отхвърлиха да споделят резултатите от „ следствието “ със сестра ми. Отвратително разбрахме, че той към момента тренира и образова малолетни девойки. И по този начин, ето ни в този момент, 15 години по-късно дружно търсим правдивост. Той към този момент не може да се размине с това. Дуейн Юен, ВАШЕТО ВРЕМЕ ИЗТЕЧЕ. Избрах тази фотография, с цел да покажа каква беше възрастта ни, когато това се случи. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР