Шампионите от Хебър (Пазарджик) отбелязаха отличен старт в плейофите на

...
Шампионите от Хебър (Пазарджик) отбелязаха отличен старт в плейофите на
Коментари Харесай

Якопо Масари: Пътят ни е само напред, знаем къде искаме да стигнем

Шампионите от Хебър (Пазарджик) означиха отличен старт в плейофите на efbet Супер Волей, откакто победиха като хазаин Берое 2016 (Стара Загора) с 3:0 гейма в първия мач сред двата отбора в зала „ Васил Левски “.

Посрещачът Якопо Масари, който бе и най-резултатен, говори пред BGvolleyball.com след триумфа, ето какво сподели:

" Знаехме капацитета на Берое, опитахме се да влезем в тази четвъртфинална серия с друго отношение от това, което имахме в някои мачове през годината, както механически, по този начин и психически. Мисля, че равнището ни на сайдаут беше положително, имахме добра отбрана и използвахме опциите си за пробив. "

" Плейофите сами по себе си са състезание. В началото бяхме притиснати и допуснахме много неточности, от които Берое се възползва и взе превес. Обаче проявихме самообладание и се върнахме на нашето си равнище в края на гейма. "

" Всеки мач има своя лична история, не мисля, че можеше да се развие по друг метод. Давам си сметка какво направихме, с цел да спечелим и какво би трябвало да създадем по-добре, с цел да нямаме проблеми във втория мач при гостуването в Стара Загора. "

" Вторият мач ще бъде сложен - видяхме и в предпоследния мач от шампионата, само че пътят ни е единствено напред и знаем къде желаеме да стигнем ", приключи Масари.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР