Шампионите надвиха Ботев с 2:0 на КолежаДвубоят бе прекъснат още

...
Шампионите надвиха Ботев с 2:0 на КолежаДвубоят бе прекъснат още
Коментари Харесай

Лудогорец завърши на първо място редовния сезон в efbet Лига


Шампионите надделяха Ботев с 2:0 на Колежа

Двубоят бе пресечен още във втората минута поради огромния брой запалени димки и факли от страна на почитателите на Ботев Пловдив.

След късо изпълнено статично състояние от страна на Кирил Десподов, Спас Делев проби през центъра и шутира, само че над напречната греда в 22-рата минута.

Кирил Десподов напредна по дясното крило центрира към наказателното поле, където Игор Тиаго пропусна топката и остави за Кайо Видал, който засече от воле към долния десен ъгъл, с цел да изведе Лудогорец напред в резултата в 27-ата минута.

Николай Минков се оказа на стрелкова позиция в 29-ата минута и шутира от границата на наказателното поле, само че ударът му прелетя над напречната греда.

Клод Гонзалвеш центрира от далечно разстояние към втората греда, където Игор Тиаго се оправи във въздуха със Самюел Супрайен и прати топката с глава за повторно във вратата, защитавана от Хидайет Ханкич в 44-ата минута. Абло Траоре навлезе с дрибъл в наказателното поле на Ботев в 75-ата минута и по-късно шутира, само че топката се отби в крайници на Клод Гонзалвеш.

Игор Тиаго имаше опция да усили преднина
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР