Шампионът Ювентус победи като гост Киево с 2:0 в среща

...
Шампионът Ювентус победи като гост Киево с 2:0 в среща
Коментари Харесай

Ювентус победи Киево, излезе начело в класирането



Шампионът Ювентус победи като посетител Киево с 2:0 в среща от 22-ия кръг на футболното състезание на Италия и излезе отпред в класирането.

Наполи може да се завърне на върха в Серия А, в случай че победи при визитата си Болоня по-късно през днешния ден.

След триумфа Ювентус събра 56 точки и има две повече от втория Наполи, който е с мач по-малко. Победата е осма поредна за първенците във всички шампионати.

Домакините доиграха срещата с двама играчи по-малко. В 37-ата минура Самюел Бастиен получи втори жълт и надлежно червен картон, а в 60-ата минута Фабрицио Качаторе беше изпъден поради оборване на съдийско решение.

Качаторе остана на лежи на терена след прикосновение с съперник, само че играта продължи. След като офанзивата на Ювентус завърши съдията Фабио Мареска му подреди да излезе от терена, с цел да получи здравна помощ. Футболистът не се подчини и получи пряк червен картон.

Сами Кедира даде преднина на гостите в 67-ата минута след асистенция на резервата Федерико Бернардески. Две минути преди края Гонсало Игуаин оформи крайното 2:0 с първия си гол в последните шест мача от шампионата. Аржентинецът беше прецизен с глава след чудесно подаване на Дъглас Коща.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР