Шампионът в тежката категория на професионалния бокс във версии WBO/WBA/IBF/IBO

...
Шампионът в тежката категория на професионалния бокс във версии WBO/WBA/IBF/IBO
Коментари Харесай

Усик: Остава ми малко време в бокса

Шампионът в тежката категория на професионалния бокс във версии WBO/WBA/IBF/IBO Александър Усик показа, че все по-често мисли за края на кариерата си.

" Не минава и ден да не мисля за бъдещето си, боксовата кариера, живота като цяло и идния мач. Понякога след молитва се укорявам, че толкоз доста мисля за това. Просто би трябвало да се занимаваш с съответната си работа и задача напред.

Но не преставам да обмислям за бокса и кариерата си, която се намира на добър стадий. Имам предпочитание да продължа да се боксирам, само че нега бъдем реалисти - останало ми е малко време в огромния бокс и към този момент би трябвало да се възнамерявам за различен вид активност откакто спра с бокса ", споделя Усик.
 Чисора предвижда по кое време ще е мача Усик - Фюри
Чисора предвижда по кое време ще е мача Усик - Фюри

Условието е британецът да е здрав след мача с Нгану

За последно той се би на 26 август на кръга на стадион " Тарчински Арена " във Вроцлав, където победи британеца Даниел Дюбоа с механически нокаут в деветия рунд. Много огромна е вероятността до края на годината украинецът да се изправи против носителя на пояса на WBC Тайсън Фюри в съединителен мач, който ще се организира в Саудитска Арабия.

Двамата имат подписан контракт, само че всичко зависи от положението на Фюри след демонстративния му мач против Франсис Нгану на 28 октомври.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР