Шампионът в КЕШ с Цървена звезда през 1991 г. Люпко

...
Шампионът в КЕШ с Цървена звезда през 1991 г. Люпко
Коментари Харесай

Люпко правил селекцията на ЦСКА и потрива ръце от нея

Шампионът в КЕШ с Цървена звезда през 1991 година Люпко Петрович е имал съществена заслуга за лятната селекция на ЦСКА, твърди вестник "Тема Спорт ". 72-годишният сърбин се води част от щаба на Добри Митов отпред на "червените ", само че е с директна роля в подготовката и тактиката на тима.

След края на предишния сезон отборът се укрепи с Тони Уот, Греъм Кери, Диего Фабрини, Денис Давидов, Петър Занев и Густаво Бусато, а откупи за непрекъснато и правата на Нуно Томаш. Петрович е удовлетворен от качествата на всички новопривлечени и е одобрил взимането на всеки един от тях.

През пролетта, до момента в който към момента не му се постановяваше да показва треньорските си качества, Петрович имаше няколко задачи в чужбина, с цел да следи играчи. Явно някои от тях са и доведените в този момент на "Армията " чужденци.

Иначе селекцията на "червентие " към момента не е завършила. До края на тази седмица се чака да бъде притеглен и десен бек от чужбина, който да е конкуренция на младия Иван Турицов. Той се чака да е последният нов за лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР