Шампионът Реал Мадрид не успя да пречупи Реал Сосиедад в

...
Шампионът Реал Мадрид не успя да пречупи Реал Сосиедад в
Коментари Харесай

Нова издънка на Реал

Шампионът Реал Мадрид не съумя да пречупи Реал Сосиедад в семейството си от Ла Лига и мачът приключи 0:0. По този метод водачът Барселона усили на 5 точки задатъка си на върха след този 19-и кръг.

За първи път от началото на сезона отборът на Карло Анчелоти не съумя да означи гол и това се оказа решаващо. Винисиус Жуниор направи три съществени пропуща, като довечера против себе си “белите ” имаха съвършен вратар в лицето на Алекс Ремиро, който отрази всичките седем шута в очертанията.

Донякъде столичани имаха късмет, че не останаха с човек по-малко за последните към 15 минути, защото Начо Фернандес, който към този момент имаше жълт картон, съзнателно спря с ръка мятане на тъч на противника. 

Трудният дуел обаче не е изненада, защото Сосиедад е трети в класирането и даже при победа щеше да застигне Реал Мадрид. През идната седмица и столичани, и Барса ще изиграят отсрочените си мачове около присъединяване си в Суперкупата на Испания. За отбора от " Бернабеу ” обаче става тежко, тъй като скоро му следва борба и на Световното клубно състезание в Мароко - две срещи на 8 и 11 февруари.

В четвъртък Реал ще одобри Валенсия в отсрочена среща, а по-късно в неделя ще гостува на Майорка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР