Шампионът от Ю Ес Оупън 2000 и Аустрелиън Оупън 2005

...
Шампионът от Ю Ес Оупън 2000 и Аустрелиън Оупън 2005
Коментари Харесай

Шампион от Големия шлем срази Гришо с брутален коментар: Той е

Шампионът от Ю Ес Оупън 2000 и Аустрелиън Оупън 2005 Марат Сафин направи извънредно забавен разбор на множеството топ тенисисти в света. 39-годишният руснак даде изявление за сп. „ Сократес “, в което само похвали Роджър Федерер, написа Блиц.

„ Гледам днешните тенисисти и съм доста комплициран. Ако погледнете Томаш Бердих, Григор Димитров или Милош Раонич, те играят един и същи тенис. Скучни са. Това не е хубаво за развиването на спорта. Всъщност те изобщо не играят на драго сърце, а най-вече работят като роботи. Тяхното мото е: „ Винаги удряй топката колкото се може по-силно и по-късно ще забележим какво ще стане “, съобщи Сафин.

„ Най-добрите тенисисти, измежду които Новак Джокович и Стан Вавринка, са същите. Действат по сходен метод. Къде е разликата сред всички тях? За мен няма такава “, добавя някогашният съветски тенисист.

„ Роджър Федерер е единственото изключение. Той употребява слайс, сервиси и волета. Винаги е непредвидим, защото употребява главата си на корта. Мнозина тенисисти си мислят, че са положителни като Федерер, само че в последна сметка нито един не може да се съпоставя с него. Той е най-хубавият! “

„ В мачовете сред нас Роджър си играеше с мен на котка и мишка. Налагаше ми се много да търча и съвсем в никакъв случай не успявах да се оправя с него. За мен постоянно е било призрачен сън да играя против Федерер “, призна Марат Сафин, който има единствено две победи в 12 мача против швейцареца.

„ Как е допустимо Федерер на 37 години и Надал на 32 години към момента да печелят и да разрушават всички останали? Те са суперзвезди! Грешката е при другите. По-младите към този момент трябваше да са почнали да хапят, само че май нямат зъби и кураж “, добавя някогашната тенис звезда.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР